Reviews

Ik ontvang ook heel graag jouw review! Deel jouw ervaring met Salon Rosely via roos@salonrosely.nl

“Met haar lieve, rustige karakter en oog voor wat ze doet wordt zowel mijn huid als mijn geest weer helemaal zen. Echt een aanrader als je even een fijn momentje voor jezelfelf wilt.

In mijn dagelijks leven wil ik alles graag zo puur en natuurlijk mogelijk, zonder teveel poespas. Daarom ben ik zo blij dat Roos alleen met mooie, natuurlijke producten werkt en mijn huid knapt er voelbaar van op.”

– Yma

⊹⊹⊹⊹⊹

“Roos is echt een super fijne en goede schoonheidsspecialiste. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad, van verven van wenkbrauwen en wimpers, gezichtsbehandelingen tot een hele uitgebreide behandeling met alles erop en eraan.. En dat was heerlijk!

Ontzettend tevreden met de verf resultaten en de gehele behandeling kan ik iedereen aanbevelen, viel gewoon bijna in slaap zo ontspannen was ik!

Ook is haar praktijkruimte heel prettig, heel licht en rustig ingericht. Als ik er binnen stap begin ik al met ontspannen. Vind het elke keer weer een kadootje. Ook hele nuttige tips gehad, waar ik elke dag resultaat van zie. Echt de moeite waard!”

– Naomi

⊹⊹⊹⊹⊹

“Een heerlijk verwenmoment, mijn huid straalt! Roos geeft fijne, praktische tips.”

– Lieke

⊹⊹⊹⊹⊹

“Ik ben nu een aantal keer bij Roos geweest voor een gezichtsbehandeling en het verven van mijn wimpers en wenkbrauwen. Ik vond het vroeger altijd lastig om te ontspanning in een schoonheidssalon maar bij Salon Rosely kan je niet anders dan genieten en ontspannen.

Roos draagt zorg voor een heerlijk ontspannen sfeer. Dit in combinatie met de keuze voor mooie, natuurlijke producten; professionele behandelingen en goede adviezen dragen eraan bij dat ik haar echt aan iedereen aanraad!”

– Dewi

⊹⊹⊹⊹⊹

“Ik ben elke keer weer blij als Roos langskomt voor een gezichtsbehandeling!”

– Beebs

⊹⊹⊹⊹⊹

“Als een echte ‘uiterlijk boeit niet’ met doorgegroeide wenkbrauwen begonnen als model voor Roos gedurende haar opleiding. De eerste keer wist ik me geen raad maar al na een paar minuten lag ik helemaal ontspannen. Sindsdien ben ik niet weg te slaan en ben dan ook als klant gebleven.

Ik ben nu op een natuurlijke wijze betrokken bij mijn uiterlijk. De begeleiding van Roos is daar onmisbaar in. Geen onnodige middeltjes of handelingen, alles passend bij mijn lichaam en mijn persoonlijke overtuiging: natuurlijke schoonheid. Nooit meer een ander, zeker nu tijdens mijn zwangerschap een belangrijke houvast!”

– Joséphine

⊹⊹⊹⊹⊹

“Elke maand komt Roos langs voor een gezichtsbehandeling, ik kijk er elke keer weer naar uit. Wat een verwennerij!”

– Cathy

⊹⊹⊹⊹⊹

“Ik ben nu een paar keer bij Roos geweest voor een gezichtsbehandeling en wimpers/wenkbrauwen verven. Roos neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar wat je wil. Ik ga er altijd tevreden en ontspannen weer weg. Haar salon is een hele prettige en zonnige ruimte, echt een aanrader om een keer te proberen!”

– Fleur