Behandelingen

Wat een rust. Geen heen-en-weergeloop op de achtergrond, geen muziek. Even totaal in het middelpunt staan. Ongedeelde aandacht krijgen. Handen voelen die je grenzen respecteren en je toch diep van binnen raken. Een droom? Nee. Een gezichtsbehandeling bij jouw Dr. Hauschka Therapeut.

.

Dr. Hauschka Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund

120 minuten voor €105,-

Gun jezelf een hele speciale, korte vakantie. Een warm voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurende compressen laten jou ontspannen. Dit is de ideale voorbereiding op de aansluitende reiniging en verzorging

Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling “Tijd voor mijzelf”

60 minuten voor €74,50

Deze behandeling wordt individueel afgestemd op jouw behoeften, bijvoorbeeld wanneer je hoge eisen stelt, maar weinig tijd hebt. Echt even een moment om tot jezelf te komen, je huid de aandacht te geven die zij verdient en intensief te verzorgen.

Dr. Hauschka Ontspannende Gezichtsbehandeling

90 minuten voor €89,50

In deze behandeling ligt de focus op diepe ontspanning. We starten met een warm voetenbad, die zorgt ervoor dat je even aankomt bij jezelf.

Dr. Hauschka Revitaliserende Gezichtsbehandeling

105 minuten voor €99,50

In periodes van verandering zoals bij de wisseling van de jaargetijden of persoonlijke veranderingen, is deze behandeling een echte aanrader.

Dr. Hauschka Reinigende Gezichtsbehandeling

75 minuten voor €79,50

Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica, reinigt en verfijnt je huid en zorgt voor een stralende teint. 


Dr. Hauschka Zuiverende Gezichtsbehandeling

60 minuten voor €58,50

Een intensieve behandeling met natuurzuivere cosmetica, speciaal afgestemd op de regulering van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid

Ambulante gezichtsbehandeling

60 minuten voor €78,50
120 minuten voor €110,-

Gun je jezelf of een dierbare een heerlijk verwenmoment, maar is het geen optie om naar een schoonheidssalon te gaan? Ik kom graag bij je aan huis.

Cadeaubonnen

Verras met een cadeaubon van Salon Rosely.

Een cadeaubon is mogelijk voor elk bedrag en kan voor behandelingen of producten ingewisseld worden.

Neem contact met me op, dan kunnen we samen een ophaalafspraak maken. Ik zorg ervoor dat de cadeaubon voor je klaarligt.