Over Roos

Hi, ik ben Roos. Schoonheidsspecialiste met een passie voor natuurlijke huidverzorging en ontspanning en Dr. Hauschka Therapeute.

Met een achtergrond en jarenlange werkervaring in de hospitality, zit gastvrijheid in mijn bloed. Om te ontspannen en beter in mijn vel te zitten, plande ik met regelmaat een schoonheidsbehandeling. Toen ik een carri├Ęreswitch overwoog, besloot ik mijn hart te volgen en mijn interesse in huidverzorging en ontspanning te combineren met mijn gevoel voor gastvrijheid.

Na het afronden van de opleiding Schoonheidsspecialiste bij Instituut Dangremond, is Salon Rosely sinds augustus 2020 een feit.

Veel schoonheidsbehandelingen richten zich uitsluitend op huidverbetering en mooie resultaten door van buitenaf te werken. Ik ben van mening dat dat slechts een deel is van het totaal. Je kan nog zo goed voor je huid zorgen, als je letterlijk niet goed in je vel steekt zie je dat ook terug in je huid. Ik zie jou daarom graag als mens in zijn geheel en werk met een holistische visie.

Je bent welkom in mijn sfeervolle salon. Ik hoop je gauw te zien!

Liefs,
Roos